Programmawijzigingen Keep an Eye Filmacademie Festival

Gepubliceerd op

Op 29 september 2020 heeft de Gemeente Amsterdam nieuwe coronamaatregelen ingevoerd waarbij het voor onze festivallocaties Eye, A Lab en Euroscoop niet mogelijk is om meer dan 30 mensen publiek te ontvangen. Dit heeft uiteraard grote gevolgen voor het Keep an Eye Filmacademie Festival. Hieronder vindt je een overzicht van de programmawijzigingen:

- De Artistic Research Week ‘Suspension Points’ van de Master of Film (2 t/m 5 oktober) gaat door in Eye en A Lab. De bezoekerscapaciteit van de programma’s is beperkt tot maximaal 30 personen. Alle programma onderdelen in Eye zijn via een livestream te volgen.

- De première vertoningen van de eindexamenfilms van de bachelor studenten op maandag 5 en dinsdag 6 oktober gaan niet door i.v.m. de beperkingen in het maximaal aantal bezoekers. Crewleden, familie en netwerk krijgen toegang tot de openbare online vertoningen op vrijdag 9 & zaterdag 10 oktober.

- De expositie van studenten Production Design zal online worden aangeboden in plaats van in Eye. De link naar de online presentatie zal via de festivalwebsite worden aangeboden.

- De showcase Visual Effects & Immersive Media en de Showcase Scenario gaan door op woensdag 7 oktober (met een maximum van 30 bezoekers) en zijn via livestream te volgen.

- De Dag voor Relaties op donderdag 8 oktober zal niet plaatsvinden in Eye. De eindexamenfilms zullen online worden aangeboden. De uitreiking van de prijzen zal eveneens online plaatsvinden. De relaties die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen hierover een persoonlijk bericht.

- De openbare vertoningen op zaterdag 10 oktober in Euroscoop gaan niet door. Deze vertoningen zullen online gaan plaatsvinden. De mensen die hiervoor al een ticket hebben gekocht ontvangen hierover persoonlijk bericht.

- De online openbare vertoningen op vrijdag 9 & zaterdag 10 oktober gaan door zoals gepland.

Het volledige bachelorprogramma van het Keep an Eye Filmacademie Festival vind je hier:
www.filmacademiefestival.nl

 

Delen