AHKafé editie 2 | De Huiskamerquiz

Gepubliceerd op

Kom iedere maand of met regelmaat naar het AHKafé, want we organiseren steeds een andere activiteit waardoor jij anderen op een ongedwongen en leuke manier kan ontmoeten. Word stamgast van het AHKafé! Op deze manier bouwen wij, samen met jou, aan een duurzaam netwerk van een nieuwe generatie creatieven.

Helaas kunnen ook wij niet onder de gevolgen van het coronavirus uit. Toch laten we ons niet uit het veld slaan en zetten we onze ontmoetingen voort. De fysieke AHKafés zullen voor nu plaats moeten maken voor een online versie.

Na het succes van de vorige en tevens eerste editie zijn we terug met een nieuwe quiz; dit keer een online huiskamerquiz. Onze vaste host Robbie is weer aanwezig en we eindigen de avond met onze eigen huis DJ!
Wij zouden het AHKafé niet zijn als je dit in je eentje zou moeten doen. Via Zoom word je gekoppeld aan andere AHK-studenten waarmee je een team zal vormen. De specifieke informatie over hoe je meedoet aan de quiz ontvang je na je aanmelding.

Meld je aan via onderstaande link, klik op ‘gaan’ in ons Facebookevent en hopelijk zien we je daar!

AANMELDEN

AHKafé is onderdeel van AHK.nl/ondernemen en wordt georganiseerd door AHK-studenten.
Powered by IXA.

Delen