Breitner Academie tijdens sluiting: contact en toelating

Mail ons met vragen!
Gepubliceerd op

Het academiegebouw van de Breitner is gesloten maar dat betekent niet dat er niet hard gewerkt wordt! Alle lessen worden online voortgezet en de ondersteunende medewerkers zorgen voor de dagelijkse gang van zaken. De Breitner Academie heeft haar deuren weer deels geopend voor de studenten die dit jaar gaan afstuderen. Ondertussen gaan de toelatingen voor het volgend schooljaar gewoon (online) door.

De eerstvolgende online toelatingen zijn op 12 mei (voltijd) en op 20 mei (deeltijd).

Dringende vragen? Laat het dan weten en stuur een mail naar breitner@ahk.nl. We zorgen er dan voor dat iemand je terugbelt of mailt.  

Studenten die vanuit het mbo willen doorstromen naar een opleiding aan de AHK en die nog niet alle vakken op het mbo hebben afgerond, kunnen alvast voorwaardelijk worden toegelaten. Voor 1 januari 2021 moet het mbo-diploma behaald zijn, daarna wordt de inschrijving definitief. Dit geldt ook voor studenten die van een bachelor naar een master willen doorstromen.

 

 

 

Delen