AHKafé: de afterparty!

Gepubliceerd op

Op 20 mei was er weer een online AHKafé, waarbij de laatste deelnemers nog even hun beste dansmoves lieten zien. Zou jij ook wel eens willen weten waar andere AHK’ers zich mee bezig houden? Kom dan langs bij het AHKafé en bouw hier je eigen community op!

Kom iedere maand of met regelmaat, want we organiseren steeds een andere activiteit waardoor jij anderen op een ongedwongen en leuke manier kan ontmoeten. De avond wordt begeleid door een huisband en er staan biertjes koud achter de bar. Daarnaast kun je gebruik maken van de vraag-en-aanbod-ronde tijdens het korte intermezzo. Op deze manier bouwen wij, samen met jou, aan een duurzaam netwerk van een nieuwe generatie creatieven. Zien we je daar?

Volg AHKafé op Facebook om op de hoogte te blijven van het volgende event.

Delen