Save the date! 25 juni - première be-CONNECTED festival 2021

Gepubliceerd op

Het online festival re-CONNECT krijgt een vervolg. Op vrijdag 25 juni gaat het gloednieuwe be-CONNECTED festival van de Academie voor Theater en Dans in première. Houd onze website in de gaten. Meer informatie over de inhoud en opzet van het festival volgt snel!

Tijdens het online festival presenteren onze studenten hun werk aan het (inter-)nationale werkveld en aan de eigen achterban. Naast de afstudeerproducties van Lichting 2021 zijn ook de grote eindejaarsvoorstellingen van de ATD online te bewonderen.

Het experiment met de interactieve digitale media staat in het online festival voorop. De beperkingen van de coronapandemie bieden ook nieuwe mogelijkheden om verbinding te maken met het digitale tijdperk, met elkaar, met diversiteit en met de wereld.

Laat je in juni meevoeren door alle video’s, podcasts, liveshows en andere eigenzinnige initiatieven van een bijzondere nieuwe generatie kunstenaars!

Delen