A Proper Space: Docent Dans 3

Gepubliceerd op

A Proper Space

De makers van “A Proper Dose” en “A Proper Second”, presenteren u nu “A Proper Space”. Een livestream met dansfilms en een aantal choreografieën die live vanuit het theater worden gepresenteerd. Wij hebben met dansliefhebbers samengewerkt om zowel samen te creëren als van elkaar te leren.

Een dansstuk maken binnen de corona-maatregelen is een uitdaging die de choreografen van Docent Dans 3 hebben aanvaard. Gelukkig was het mogelijk om te repeteren in “A Proper Space”, wat op zichzelf al iets is om te vieren. In de tijd waarin wij leven, raken wij geïnspireerd door de woorden van Heraclitus “Change is the only constant”. Als choreografen zijn we constant op zoek naar de mogelijkheden binnen deze constante verandering.

We kijken ernaar uit om ons werk met jullie te delen en om jullie aanwezigheid te voelen in onze gratis livestream op zaterdag 24 en zondag 25 april 2021.

Wanneer:

  • Zaterdag 24 april 17 uur
  • Zondag 25 april 14 uur

Waar:

  • Za 24 april (show 1) is de show te bekijken via deze link.
  • Zo 25 april (show 2) is de show te bekijken via deze link.

Programmaboekje:

  • Bekijk het programmaboekje hier.
Delen