Data bachelorprogramma Keep an Eye Filmacademie Festival bekend

Gepubliceerd op

De data voor het nieuwe Keep an Eye Filmacademie Festival 2021 zijn gepland! Van woensdag 6 tot en met zondag 10 oktober 2021 presenteert Lichting 2021 van de bacheloropleiding de eindexamenfilms in Eye Filmmuseum. Op vrijdag 8 oktober staat de Dag voor Relaties gepland. 

De data en vorm (offline, hybride of online) zijn allemaal onder voorbehoud van (de gevolgen) van de maatregelen op de planning van de eindexamenfilms en de openstelling van Eye.

Maak kennis met de Keep an Eye Foundation
Wie de Filmacademie volgt heeft vast en zeker ook van de Keep an Eye Foundation gehoord; de stichting die sinds 2010 jaarlijks het eindexamenfestival mogelijk maakt. Inmiddels is Keep an Eye Filmacademie Festival in het Eye voor de 85 afstuderende studenten uitgegroeid tot een belangrijke springplank voor hun start in de industrie. Meer info.

Delen