Website Wicked Arts Assignments gelanceerd

Gepubliceerd op

De nieuwe website www.wickedartsassignments.com is dé bron voor alles wat met Wicked Arts Assignments te maken heeft. Wicked Arts Assignments is een boek met kunstopdrachten van het Lectoraat Kunsteducatie van Melissa Bremmer en Emiel Heijnen. Het weerspiegelt het oeuvre van hedendaagse kunstdocenten over de hele wereld. De opdrachten zijn gewaagd, ongebruikelijk, tegendraads, grappig, poëtisch, inspirerend, sociaal geëngageerd of anderszins uitdagend.

Op de website kan iedereen zijn eigen resultaten van een voltooide opdracht uit het boek indienen en kan je resultaten van andere opdrachten bekijken. Ook wordt er een oproep gedaan voor nieuwe Wicked Arts Assignments, waardoor het mogelijk is om in een komende publicatie te verschijnen. Ga nu naar www.wickedartsassignments.com en upload je resultaat!

Delen