Jazzstudenten winnaars bij de 44e Downbeat Student Music Awards

Maripepa Contreras Quintet

Gepubliceerd op

Verschillende jazzensembles en -studenten zijn winnaar geworden bij de 44e Downbeat Student Music Awards. Het Maripepa Contreras Quintet won de prijs voor ‘Graduate College Outstanding Performance’ in de categorie ‘Small Jazz Combo’. Hoboïste Maripepa Contreras, student van Jasper Blom, kreeg ook een vermelding als ‘Outstanding Soloist’.

Het Lucas Santana 5tet werd uitgeroepen tot ‘Graduate College Co-Winner’ in de categorie ‘Small Jazz Combo.’ Lucas Figueiredo Santana, student van Ben van Gelder, kreeg ook een vermelding als ‘Outstanding Soloist.’

Tenslotte werd vocaliste Hila Hutmacher, student van Humphrey Campbell, uitgeroepen tot ‘Graduate College Co-Winner’ in de categorie ‘Vocal Jazz Soloist.’

De Downbeat Student Awards worden sinds 1976 uitgereikt en worden gezien als de meest prestigieuze prijzen op het gebied van jazzonderwijs. Prijzen worden uitgereikt in vijftien categorieën in vijf verschillende divisies.

Lucas Santana 5tet

Hila Hutmacher

Delen