Succes voor Adam Akopian, Christiaan Blom en Julian Jeukendrup in finale PCC

Adam Akopian

Gepubliceerd op

Het CvA feliciteert Sweelinck Academie-leerlingen Adam Akopian (12), Christiaan Blom (12) en Julian Jeukendrup (14)! Zij hebben met succes deelgenomen aan de nationale finale van het Prinses Christina Concours. 

Adam Akopian, piano, leerling van Frank Peters, won de tweede prijs in categorie 1. Christiaan Blom, blokfluit, won de derde prijs in dezelfde categorie. Ook won hij de Ruud van der Meer Prijs: een studiebeurs voor de finalist die door een grote podiumprésence al weet te communiceren met het publiek. Christiaan is leerling van Hester Groenleer.
Violist Julian Jeukendrup ontving een eervolle vermelding in categorie 1. Hij studeerde bij Coosje Wiizenbeek en heeft nu les bij Sarah Kapustin. 

Meer informatie

Christiaan Blom

Julian Jeukendrup

Delen