n00b - Finalisten AKF Sonneveldprijs 2021 - Amsterdams Kleinkunst Festival

Gepubliceerd op

De drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2021 zijn bekend!
Ramon ChatrerFarida Laan en n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) gaan op woensdag 30 juni de eindstrijd aan om de AKF Sonneveldprijs. n00b, is een collectief van ATKA vierdejaars Laura Bakker en Isabelle Kafando.

De prijs wordt voor de 34e keer uitgereikt. Hiernaast wordt door het publiek de winnaar van de AKF Publieksprijs gekozen. Ook dit keer is de finale via een livestream bij te wonen. Livestream kijkers stemmen mee voor de publieksprijs.

Naast de jury- en publieksprijs wordt de Shaffy Cheque uitgereikt. Deze prijs ter waarde van €2.500,- wordt beschikbaar gesteld door het Ramses Shaffy Fonds voor jonge kunstenaars en is een aanmoedigingsprijs voor het meest veelbelovende kleinkunst-talent.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival begeleidt aanstormend talent naar hun kleinkunstcarrière. De vijf halvefinalisten volgden de Keep an Eye Masterclasses van Wimie Wilhem, Lebbis en Theo Nijland. Na een korte maar intesieve try-out tournee presenteren ze zich in de Meervaart.

Delen