be-CONNECTED festival 2021 - voorstellingen t/m 31 augustus beschikbaar

Gepubliceerd op

Van 25 juni t/m 30 juni presenteerde de nieuwe generatie talent van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam zich tijdens het online festival be-CONNECTED. Naast de afstudeerproducties van Lichting 2021 zijn ook de grote eindejaarsvoorstellingen van de ATD online te bewonderen.

De voorstelingen in be-CONNECTEDfestival.nl blijven t/m 31 augusus beschikbaar online!
Bekijk de het programma, maak een account en koop een kaartje!

Het experiment met de interactieve digitale media staat in dit online festival voorop. De beperkingen van de coronapandemie bieden ook nieuwe mogelijkheden om verbinding te maken met het digitale tijdperk, met elkaar en met de wereld.

Bekijk het afwisselende programma, de dagelijkse talkshows vanuit de sfeervolle be-CONNECTED studio, theater- en dansvoorstellingen, registraties en documentaires.

 

Delen