Nederlandse Filmacademie in The Rookies 'Best Visual Effects Schools in the World 2021'

Gepubliceerd op

De Visual Effects & Immersive Media-opleiding van de Nederlandse Filmacademie is door The Rookies uitgeroepen als een van de beste ter wereld! De Filmacademie werd door hen bekroond tot nummer 7 van beste Visual Effects-scholen wereldwijd. En in de top van beste 3D-animatie-scholen kwam de Filmacademie op nummer 15.

The Rookies is één van de grootste platforms voor kunstenaars op het gebied van o.a. visual effects, games, animatie en immersive media en sinds 2010 organiseren zij een competitie voor opleidingen en hogescholen in verschillende studierichtingen. Studenten over de hele wereld kunnen hun binnen de opleiding opgebouwde porfolio insturen en hierop wordt de kwaliteit van de opleiding beoordeeld.
 

Delen