Alle bacheloropleidingen van de ATD beoordeeld als topopleiding in Keuzegidshbo 2022

Gepubliceerd op

De bacheloropleidingen van de Academie voor Theater en Dans zijn zeer goed beoordeeld in de Keuzegids hbo 2022, die op 7 oktober 2021 is verschenen. Alle opleidingen van de Academie voor Theater en Dans zijn beoordeeld als topopleiding.

De Keuzegids is een onafhankelijke gids voor studiekiezers die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. De scores worden grotendeels gebaseerd op de uitslagen van de Nationale Studenten Enquête (NSE). De studenten van de academies van de AHK lieten in de afgelopen editie van de NSE, die in het voorjaar van 2021 werd afgenomen, weten zeer tevreden te zijn met hun opleiding. Op bijna alle onderdelen vielen de oordelen van de studenten (ruim) hoger uit dan het landelijk gemiddelde. Lees er meer over in dit nieuwsbericht

Bij de Academie voor Theater en Dans scoren zowel de opleiding Theater als Theaterdocent zeer hoog, met respectievelijk 91 en 94 punten. De opleiding Dans doet daar met 89 punten nauwelijks voor onder. De opleiding Docent Dans is met een mooie score van 77 eveneens gekwalificeerd als topopleiding van Nederland.

Bij alle bacheloropleidingen worden de inhoud en de kwaliteit van de docenten hoog gewaardeerd.

 

Delen