Breitner Academie topopleiding HBO keuzegids!

Gepubliceerd op

We zijn ontzettend trots op onze super goede beoordeling in de Keuzegids hbo 2022. Onze studenten laten op alle onderdelen zien bovengemiddeld tevreden te zijn met hun opleiding. Daarmee is de opleiding voor het eerst in haar bestaan door de Keuzegids bestempeld als topopleiding!

De Keuzegids is een onafhankelijke gids voor studiekiezers die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. De scores worden grotendeels gebaseerd op de uitslagen van de Nationale Studenten Enquête (NSE). De studenten van de academies van de AHK lieten in de afgelopen editie van de NSE, die in het voorjaar van 2021 werd afgenomen, weten zeer tevreden te zijn met hun opleiding. Op bijna alle onderdelen vielen de oordelen van de studenten (ruim) hoger uit dan het landelijk gemiddelde.

Delen