CvA-studenten in de prijzen bij Nederlands Vioolconcours

Gepubliceerd op

Naast violiste Emma Roijackers vielen meer CvA-studenten en -alumni in de prijzen bij het Nederlands Vioolconcours 2022.

Bij de 'Oskar Back Prijs' werd Iris van Nuland knap derde. In de categorie 'Jonge Makers Prijs 2022' sleepte Valentine Blangé de eerste prijs in de wacht. Joshua Herwig won met zijn ensemble Ragazzi de tweede prijs en Teddy Sicking werd met haar kwartet derde.

Iris van Nuland studeert in het tweede jaar van de bacheloropleiding bij Peter Brunt. Valentine Blangé studeert bij Peter Brunt en Tjeerd Top in het vierde jaar van de bacheloropleiding. Teddy Sicking volgt zowel de bachelor Klassiek als Jazz en studeert bij Eliot Lawson. Joshua Herwig studeert bij Michael Stirling en Tim Kliphuis.

 

Delen