Doe mee met de corona Hackathon!

Gepubliceerd op

Hoe gaan we om met de nasleep van corona? Wat zijn jouw oplossingen voor het omgaan met de effecten van corona: hoe geven we samen vorm aan de toekomst? Want terwijl we in de nasleep van corona lijken te zitten, is het hoog tijd voor positieve energie. En het is zéker tijd om naar jouw ideeën te luisteren.

Daarom gaat ArtEZ University of the Arts op dinsdag 15 maart met 160 studenten uit heel Nederland het gesprek aan over de sleep en nasleep van corona. Dat doen ze in de vorm van een Hackathon waarin ze deze vraagstukken gaan kraken:

  • Hoe kunnen we het contact met elkaar herstellen?
  • Hoe voorkomen we mentale stress en verwarring?
  • Hoe vinden we elkaar, óók in onze verschillen?
  • En hoe kunnen we elkaar fysiek blijven ontmoeten voor het onderwijs?

Voor wie?
Studenten van alle leerjaren, van alle opleidingen (HBO en WO) in heel Nederland.

Waarom?
Omdat ze jouw oplossing willen horen voor de problemen die door en tijdens de coronapandemie zijn ontstaan bij studenten en in het onderwijs. Hoe kunnen ze die volgens jou herstellen en in de toekomst voorkomen?

Wanneer en waar?
Dinsdag 15 maart van 18 uur tot 21 uur in een online omgeving.

Hoe?
Na een aantal opwarmoefeningen en onder leiding van getrainde gespreksleiders.

En daarna?
De resultaten zullen worden gebundeld en vervolgens worden aangeboden aan het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

Meld je hier aan.

Delen