Joren Elsen aangesteld als hoofdvakdocent historische trombone

Gepubliceerd op

Het Conservatorium van Amsterdam is zeer verheugd met de komst van Joren Elsen als hoofdvakdocent historische trombone. Met zijn grote veelzijdigheid op het gebied van oude én hedendaagse muziek en zijn passie voor muziek, psychologie en pedagogiek is hij een fantastische toevoeging aan het docententeam van zowel de klassieke als de oude-muziekafdeling.

Joren Elsen (1993, België) speelt bij wereldvermaarde ensembles in zowel de historische uitvoeringspraktijk (Collegium Vocale, Vox Luminis, Capriccio Stravagante, La Sfera Armoniosa, B’Rock) als hedendaagse muziek (Ensemble Modern, Lucerne Festival Alumni, SPECTRA). Daarnaast is hij als freelancer regelmatig te gast bij zowat alle grote symfonie- en operaorkesten van België (o.a. Symfonieorkest Vlaanderen, de Munt, Orchestre Philharmonique Royal de Liège); blazersensemble I Solisti en treedt hij op als solist. Hij werkte samen met dirigenten als Philippe Herreweghe, Simon Rattle, Skip Sempé en Ricardo Chailly. 

Meer over Joren Elsen

Delen