Juryprijs voor The Fried Seven op Karel Van Eerd Music Award

Foto: Eddy Westveer

Gepubliceerd op

De band The Fried Seven heeft de Juryprijs gewonnen op de eerste editie Karel Van Eerd Music Award (KVEMA). De Karel van Eerd Music Award is een internationaal festival en concours, en de Juryprijs is een speciale aanmoedigingsprijs met een ticket voor de finale van de volgende editie van de KVEMA.

The Fried Seven bestaat uit Pablo Castillo, trompet, cornet; Matteo Paggi, trombone; Cem Karayalcin, banjo, gitaar; Martí Mitjavila, klarinet, tenorsaxofoon; Pepijn Mouwen, klarinet, altsaxofoon; Simon Osuna, contrabas, en Carlos Ayuso, drums. De band laat zich inspireren door New Orleans-bands en de swingperiode; hun repertoire bestaat uit onder meer werk van Louis Armstrong uit de jaren twintig tot composities van Duke Ellington en eigen arrangementen.

Delen