Līva Dumpe Quintet en NAUSYQA door naar finale KAE Jazz Award

Līva Dumpe Quintet

Gepubliceerd op

Het Līva Dumpe Quintet en NAUSYQA hebben de halve finales van de Keep an Eye International JazzAward gewonnen. In de finale nemen ze het op tegen het New School Jazz Sextet (The School of Jazz & Contemporary Music at the New School, New York); Nicole McCabe Quintet (USC Thornton School of Music, Los Angeles); Siena Jazz Quintet (Siena Jazz - Accademia Nazionale del Jazz, Siena), en ESMUC Jazz Quintet (Escola Superio de Música de Catalunya, Barcelona).
Imperfect Bread won de aanmoedigingsprijs.

Het Līva Dumpe Quintet bestaat uit Līva Dumpe, zang; Ketija Ringa-Karahona, fluit; Massimo Imperatore, gitaar; Jort Terwijn, contrabas, en Ilia Rayskin, drums. De leden van NAUSYQA zijn Pedro Nobre, drums; Miguel Valente, altsax; Richard Nacinelli, elektrische bas; Antonio Todisco, elektrische gitaar; Jelle Willems, piano, en Antonio Moreno, trompet.
Imperfect Bread bestaat uit Līva Dumpe, zang; Federica Lorusso, piano; Aleksander Sever, vibrafoon; Matteo Mazzu, elektrische bas, Leonardo Lucibelli, percussie, en Rod Oughton, drums. 

De finale vindt plaats op woensdag 30 maart a.s. in het Bimhuis. Meer informatie

NAUSYQA

Imperfect Bread

Delen