Meld je aan voor de nieuwe hbo-leergang filmeducatie: On The Movie

Gepubliceerd op

Ontwikkel jezelf tot bevlogen filmdocent & leer de taal van film vloeiend spreken, maken en doceren tijdens de post-hbo leergang filmeducatie. Van TikTok tot arthouse, van Luckty TV tot video-installatie en van speelfilm tot virtual reality. Film kleurt onze blik op de wereld en is een krachtig middel om verbeelding vorm te geven en verhalen te delen met de wereld. In deze jaaropleiding bundelen de Breitner Academie, het Netwerk Filmeducatie (Eye) en de Nederlandse Filmacademie hun krachten om bekwame filmdocenten op te leiden.

On The Movie: opleiding in het kort
Tijdens de opleiding krijg je les van professionals uit het werkveld: filmmakers, filmanalysedocenten, kunstdocenten en vakdidactici. De opleiding is praktijkgericht. Je leert filmmaken en past het geleerde direct toe in je eigen werkpraktijk. Je krijgt inzicht in de werkwijze van ervaren po- en vo-filmdocenten en ontdekt het buitenschoolse educatieve speelveld van culturele instellingen, filmtheaters en festivals. 

Voorlichting en intakegesprekken: donderdag 21 april van 18.30 tot 20.30 uur
Op donderdag 21 april ben je vanaf 18.30 uur welkom bij de Breitner Academie om alles te weten te komen over On the Movie. De voorlichting start om 18.30 uur en de docenten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit kan ook in een persoonlijk gesprek/intake, en eventueel ook online.  Aanmelden voor de voorlichting of een intake gesprek kan hier

Ga voor meer informatie over de opleiding en de aanmeldingsprodecure naar www.breitner.ahk.nl/opleidingen/bij-en-nascholing/post-hbo-leergang-filmeducatie

Delen