Ruimte voor inspiratie, reflectie en daadkracht - samenwerking Adyen en ATD

Gepubliceerd op

In 2022 starten Adyen en de Academie voor Theater en Dans een bijzondere samenwerking om ruimte te bieden voor inspiratie, reflectie en daadkracht in het hart van de stad Amsterdam. 

In 2021 opende Adyen extra kantoorruimte aan het Rokin, in hetzelfde stadscentrum waar de reis van het bedrijf begon. Om zich te verbinden met, en terug te geven aan de stad Amsterdam, stelt het bedrijf zijn kantoren open voor Amsterdammers in samenwerking met de Academie voor Theater en Dans. Binnen haar onderwijs verkent de academie de manieren waarop kunst kan bijdragen aan het vormgeven van de wereld, vanuit de vaste overtuiging dat kunst mensen en de wereld in beweging kan zetten. De Academie wil zich al enige tijd buiten de muren van de academie profileren en heeft in een samenwerkingsverband tussen de Master DAS Creative Producing, de opleiding Docent Dans en de 5 O'Clock Class speciaal voor het gebouw van Adyen een aantal programma's ontwikkeld om eigenzinnige ontmoetingen met mensen in de stad vorm te geven.  

Wat hebben we de komende tijd gepland? 

Master DAS Creative Producing presenteert: 

  • Keynote Kunst & Inclusie - zondag 10 april 
  • Keynote Kunst & Samenleving - zondag 15 mei

5 O' Clock Class presenteert: 

  • Dansworkshop Maak een solo (leeftijd 13+) vrijdag 29 april

Opleiding Docent Dans presenteert: 

  • Rockin' at Rokin danssessies - vrijdagen 13, 20, 27 mei en 3, 10 en 17 juni 
  • Transcultural Dance Practices Symposium zaterdag 14 + zondag 15 mei 

Al deze evenementen zijn openbaar en gratis toegankelijk. Wil je meedoen?

Check de ATD agenda voor alle details per programma!
Locatie:
Adyen, Rokin 49, 1012 KS Amsterdam

---

Over Adyen:
Het bedrijf Adyen is opgericht in 2006, in het centrum van Amsterdam, door een groep Nederlandse ondernemers. Adyen is een betaalplatform dat voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld betalingen verwerkt. Momenteel heeft de organisatie meer dan 2000 medewerkers en 27 kantoren over de hele wereld.

Delen