Derdejaars Film 'Revelinho' (lichting 2022) in de prijzen!

Gepubliceerd op

De derdejaars film ‘Revelinho’ (lichting 2022) is in de prijzen gevallen!

De film over de jonge bewonderaar en uitoefenaar van het levenslied (die alles uit de kast haalt om zijn ouders weer bij elkaar te zingen) was vorige week nog de favoriete film voor alle leerlingen uit de bovenbouw die het filmfestival Go Short in Nijmegen bezochten.

En afgelopen weekend won de prijs ‘Best Children’s Film’ tijdens het Sehsuechte Festival in Potsdam. Scenarist Pepe Favela nam de prijs in ontvangst namens de hele crew van Revelinho (foto F. Lorenz)


Crew Revelinho:
Scenario: Pepe Favela / Regie: Idriss Nabil / Productie: Robijn Boekelman, Stan Egberts, Hannah van Helden / Cinematography: Wietger Mosch / Production Design: Jakobien Veling, Ziggy Zwart / Sound Design: Jesse Enzler / Geluidsopname: Zoé Beekes / Mixage: Teun Beumer / Montage: Sammie Seuren / Componist: Edwin Hidalgo Bastidas / VFX Supervisors: Dionne Dol, Cinque Kelie

Delen