Vernieuwde en verbeterde ruimte vierde verdieping ATD in gebruik

fotografie: Sjoerd Derine

Gepubliceerd op

Door de kwaliteitsimpulsgelden van de overheid is er budget vrijgekomen voor de verbetering van verblijfsruimten binnen de academie. Na rondes langs de medezeggenschapsorganen in de ATD werd duidelijk dat er veel behoefte is aan plekken om in een kleine samenstelling samen te zitten. Een ruimte waar je met een klein clubje kan overleggen, iets kan eten of drinken of gewoonweg even loungen

Binnen de academie was op het kantinevlak op de vierde verdieping kans om deze ruimte te realiseren. De ontwerpers kozen voor duurzame materialen, hergebruikt meubilair en nieuwe toepassingen voor het hout van de tafels die er stonden. Tijdens het ontwerpproces is er regelmatig afstemming gezocht met afgevaardigden uit de gemeenschap. De magnetrons hebben een nieuwe plek gekregen in de pantry, waar studenten ook hun eigen thee kunnen zetten en meegebracht servies afwassen. Er komen nog geschikte planten om het geheel af te maken.

Delen