AHK kiest voor duurzame bloemenleverancier

Gepubliceerd op

De AHK gaat samenwerken met een duurzame bloemenleverancier: The Flower Family. Duurzame bloemen, sociale impact en schone logistiek in de binnenstad zijn drie belangrijke criteria waarop The Flower Family impact maakt. 

The Flower Family is drie jaar geleden opgericht door twee jeugdvrienden die betekenisvol willen zijn voor mens en milieu. Ze werken ondertussen nauw samen met 52 Nederlandse kwekers die oog hebben voor duurzaamheid en het milieu. Omwille van de leefbaarheid van de stad gaat de bezorging van de bloemen in de Amsterdamse binnenstad gebeuren met elektrische karretjes en bakfietsen. Verder zijn er nu negen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst – ‘Talenten’ genaamd: een bloemstylist, een developer, een bezorger, een boekhouder, een plantenverzorger en vier productiemedewerkers.


De AHK kijkt uit naar een duurzame samenwerking met The Flower Family: meer talenten die opbloeien, een schonere binnenstad en stijlvolle duurzame bloemen die veel Amsterdammers een glimlach gaan bezorgen – flowering a better world!

Delen