Vacature: Stagiair Content Creatie | Beeldmaker

Gepubliceerd op

De Nederlandse Filmacademie is de enige specialistische hbo-opleiding in Nederland die zich volledig richt op het gehele vakgebied van film. Jaarlijks studeren meer dan 80 studenten af in 9 verschillende studierichtingen; van Regie tot Scenario en van Montage tot Visual effects & Immersive media. 

Binnen het onderwijs worden meer dan 30 (grote en kleinere) filmproducties per jaar geproduceerd en in oktober organiseert de Filmacademie het Keep an Eye Filmacademie Festival in EYE waar het eindexamenwerk van de studenten wordt getoond. De Nederlandse Filmacademie werkt o.a. samen met de Nederlandse omroepen en filmfestivals als Nederlandse Filmfestival, IDFA en IFFR. Om de maand organiseert de Filmacademie de talkshow FOCUS waarin jonge en gevestigde filmmakers over uiteenlopende onderwerpen in het filmvak spreken. 

Voor het vastleggen van deze projecten in beeld(verhalen) zoekt het communicatieteam van de Nederlandse Filmacademie per 1 september 2022 een stagiair content creatie | beeldmaker.

Lees hier meer over de vacature.  

Delen