Docent Dans 3 – aftrap CKV-module met ‘Hidden Gems’ in de Amsterdamse wijken

Gepubliceerd op

In de week van 29 augustus is Docent Dans 3 gestart met de interdisciplinaire CKV-module. Zij hebben zich, samen met studenten van de opleidingen Docent Muziek, Theaterdocent en Docent Beeldende Kunst, een week lang ondergedompeld in diverse wijken van Amsterdam met als thema 'Hidden Gems'.

Tijdens deze projectweek werd er onderzoek gedaan, volgden zij verschillende workshops (o.a. bij de Grafische Werkplaats Amsterdam, House of Vineyard en het ontwerpen van een Soundscape) en konden studenten kennismaken met verschillende kunstdisciplines binnen de toegewezen Amsterdamse wijken. Halverwege de week zijn de studenten zich gaan focussen op het maakproces en hebben zij in groepen verschillende performances/installaties gecreëerd in broedplaats Lola Bae in Zuid-Oost.

Een mooie aftrap voor de rest van de CKV-module! 

Delen