Drie AHK-projecten genomineerd voor De kunst van het ontwerpen

Gepubliceerd op

Maar liefst drie AHK-projecten zijn genomineerd voor De kunst van het ontwerpen, de ontwerpprijs voor het meest innovatieve of prikkelende kunsteducatieve ontwerp door aankomende kunsteducatoren en kunstdocenten. Vanuit de Breitner Academie zijn dat Passion for Fashion van Robin Verhoef, Mariken Maas, Yrene van Amstel en Chris Haakman, en Schat waar gaan we heen van Sarah de Koning, Romy Zwart, Roene Licht en Jorah Terwisscha van Scheltinga. Vanuit de Master Kunsteducatie is Aangeraakt van Clara Peeters en Lotte Haase genomineerd.

Op vrijdag 30 september a.s. zullen de studenten hun kunsteducatieve ontwerpplan presenteren voor zowel de jury als een publiek. Vervolgens zal er zowel een juryprijs als een publieksprijs worden uitgereikt. De presentatie vindt plaats van 14.30 tot 17.30 uur in de theaterzaal van kunsthogeschool Codarts in Rotterdam.

Naast de inspirerende presentaties, zal er ook een keynote zijn door Amira al Rawi en is er livemuziek. Oftewel een middag met een bomvol programma dat een goed inkijkje geeft in de actuele thema's binnen de hedendaagse kunsteducatie.

Delen