Maandag 19 sept. 17:30 uur - feestelijke prijsuitreiking Top Naeff Prijs, André Veltkamp Beurs en Henny Kamerman Dansersprijs

Prijswinnaars uit eerdere jaren

Gepubliceerd op

In de hal van de Academie voor Theater en Dans vindt op maandag 19 september om 17:30 uur de prijsuitreiking plaats van de ATD-fonds studentenprijzen: Top Naeff Prijs, André Veltkamp Beurs en Henny Kamerman Dansersprijs.

Ben jij benieuwd wie van onze alumni tot de laureaten behoort? Kom dan op 19 september naar de hal van de Academie voor Theater en Dans, Jodenbreestraat 3 in Amsterdam en laat je verrassen! Je bent van harte welkom vanaf 17:30 uur. Er zijn interviews met de prijswinnaars en alumni die de prijs eerder ontvingen, geven als speciale gasten acte de présence.

Het wordt een supergezellige avond die je niet wilt missen. De presentator van de avond is Myrte Siebinga, vierdejaarsstudent aan deAmsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie (ATKA). Na afloop is er volop de gelegenheid elkaar te spreken, onder het genot van een drankje en een hapje.

Ga naar de website van het ATD Fonds voor meer informatie over de vorige prijswinnaars en over het fonds.

Over de prijzen
De ATD-fonds prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan afstudeerders, dit jaar aan de alumni van Lichting 2021-2022:

  • De Top Naeff Prijs is de oudste theaterstudentenprijs van het land en wordt uitgereikt aan een veelbelovende student(e) afstuderend aan de Academie voor Theater en Dans.
  • De André Veltkamp Beurs is bestemd voor een afstudeerproductie van de Academie voor Theater en Dans die uitblinkt door betrokkenheid bij de samenleving van vandaag.
  • Henny Kamerman Dansersprijsis de prijs voor de meest innovatieve danser/maker van het afgelopen studiejaar.

Over het ATD-fonds
Het ATD Fonds ondersteunt studenten van alle opleidingen aan de Academie voor Theater en Dans om hun opleiding te voltooien en de stap naar het werkveld te maken. Dat doen we door het uitreiken van prijzen en het verlenen van bijdragen in het collegegeld.

Bijdragen?
Iedereen kan bijdragen aan het ATD-fonds en dat is, zeker nu, hard nodig!

Ga naar www.atdfonds.nl voor meer informatie.

Delen