Bibliotheeknieuws: 31/10 opening boekjesautomaat – 31/10 & 1/11 Boeken- en kostuummarkt

Gepubliceerd op

Boeken- en kostuummarkt

Op 31 oktober en 1 november kan je als (theater)boekenliefhebber je hart op halen tijdens de Boeken- en kostuummarkt in de Academie voor Theater en Dans. Vind een unieke parel in het tweedehandsboeken aanbod van de bibliotheek, of een fantastische blouse of broek van het kostuumatelier, gedragen tijdens een van de schoolvoorstellingen. Ook voor de nieuwste uitgaven ben je hier aan het juiste adres. De uitgeverijen De Nieuwe Toneelbibliotheek, International Theatre & Film Books en Das Research bieden een mooie selectie toneelteksten en boeken aan, mét korting. Snuffelen kan van 12 tot 17u in de hal van de ATD.


Wanneer: maandag 31 oktober en dinsdag 1 november
Hoe laat: 12-17u
Waar: Hal ATD, Jodenbreestraat 3


Toneeltekstsnack
Naast de ingang van de bibliotheek staat sinds september een boekjesautomaat. Deze automaat is een initiatief van De Nieuwe Toneelbibliotheek en wordt tijdens de boekenmarkt op 31 oktober feestelijk geopend. Het aanbod bestaat uit de nieuwste toneelteksten uitgegeven door De Nieuwe Toneelbibliotheek en zijn 10 euro per stuk. De boekjesautomaat is toegankelijk tijdens de openingstijden van school.   

 

Delen