Finalisten Keep an Eye The Records 2023 bekend

Gepubliceerd op

De finalisten van Keep an Eye The Records 2022-2023 zijn bekend! We zijn er trots op dat ook dit jaar de jazzafdeling van het CvA sterk vertegenwoordigd is. De finalisten zijn: Tumult (Mazzù Matteo), Introspections (Ilia Rayskin), het Marti Mitjavila Trio (Marti Mitjavila) het Federico Calcagno Octet (Federico Calcagno), Ronny deCarlo (Roenik Roa Espinosa), Spear/Sparrows (Fabien Vuattoux) en Koen Boeijinga’s MOA (Koen Boeijinga).
Zes van de bands bestaan (bijna) geheel uit CvA-studenten en -alumni, en ook in Koen Boeijinga’s MOA speelt één alumnus van het CvA.
We wensen alle bands veel succes in de finale op 26 januari 2023.

Keep an Eye The Records is een competitie die beginnende bands helpt bij hun start in de muziekwereld. Drie bands maken kans op een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van € 10.000,-. De competitie staat open voor studenten en alumni (maximaal drie jaar geleden afgestudeerd) van de Nederlandse conservatoria. 

Meer over Keep an Eye The Records

Delen