Rockin’ at Rokin - elke vrijdagavond gratis danslessen

Gepubliceerd op

Rockin’ at Rokin is een evenement voor dansliefhebbers waarbij iedereen, ongeacht danservaring, GRATIS danslessen kan volgen. De danslessen worden elke vrijdagavond van 18:30 uur tot 22:00 uur gegeven in het centrum van Amsterdam.

De eerste les op vrijdagen wordt standaard gegeven door Janne Groen die Community Based Movement Sessions geeft. Voor de tweede les van de avond nodigen wij elke week een andere docent uit, omdat wij de focus willen leggen op het aanbieden van verschillende dansstijlen. De basis van Rockin’ at Rokin is het belang van community, daarom is er na elke les de gelegenheid voor alle dansers/deelnemers om samen te komen, na te kletsen en te dansen.

De naam Rockin’ at Rokin komt van de prachtige locatie van Adyen op Rokin 49 in Amsterdam. Dit evenement is namelijk een samenwerking tussen Adyen en de opleiding Docent Dans van de Academie voor Theater en Dans. Momenteel is de tweede editie van Rockin’ at Rokin aan de gang en na een succesvolle eerste editie willen wij dit keer nóg meer mensen aan het dansen krijgen. En dat zonder geld uit te hoeven geven!

Voor meer informatie over het rooster, lestijden en de locatie kunnen jullie ons instagramaccount checken: @rockinatrokin Als jullie specifieke vragen hebben, is het ook altijd mogelijk om de organisator van Rockin’ at Rokin te benaderen via jelmer.tolboom@student.ahk.nl.

Schedule November

Schedule November-December

Delen