Terugblik op inspirerende uitwisselingen tijdens THIRD's Annual Forum

Foto's: Thomas Lenden

Gepubliceerd op

Van 26-29 oktober 2022 hebben kunstenaarsonderzoekers van THIRD's Cohort 3 het THIRD Annual Forum georganiseerd in de DAS Graduate School. Tijdens deze vier dagen presenteerden THIRD fellows Catalina Insignares, Nikita Maheshwary, Igor Koruga, Cecilia Vallejos, Andrea Božić, Áron Birtalan en Amanda Piña hun artistieke onderzoekspraktijk in verschillende individuele sessies.

Ze deelden collectieve leeservaringen, faciliteerden workshops, presenteerden installaties en films, gaven performances en nodigden deelnemers uit om in gesprek te gaan over hun werk. Lees op de THIRD Annual Forum pagina meer over het volledige programma.

Onderdeel van het Annual Forum was de launch van de THIRDtalks, een online verzameling gesprekken van THIRD-onderzoekers met kunstenaars, theoretici en activisten over kunst, activisme en zorg, over verdriet en dood en over schrijven.
Bekijk de talks op: www.thirdtalks.org.

Delen