Kijktip: VPRO Cinema Extra

Gepubliceerd op

In VPRO Cinema Extra gaat filmjournalist Noa Johannes in gesprek met nationale en internationale filmmakers. In elke aflevering spreekt Johannes met zowel een gevestigde naam als een jong talent uit hetzelfde vakgebied.

Regelmatig zijn deze jonge makers alumni van de Filmacademie, bijvoorbeeld in aflevering 17. Hier gaat ze in gesprek over het regie vak met David Lowery en met Filmacademie alumnus Zara Dwinger (Lichting 2017).

Andere recente afleveringen met Filmacademie alumni:
Aflevering 16: Production design met Antxón Gómez en Hanneke Wind (Lichting 2016)
Aflevering 13 : Foley-artiesten met Julien Naudin en Daimo da Costa (Lichting 2016)
Aflevering 12 : Cinematography met Jasper Wolf en Jurgen Lisse (Lichting 2016)

Kijk alle afleveringen van VPRO CInema Extra

Delen