Vacature: Onderzoeker / Researcher

Gepubliceerd op

Ben jij onze nieuwe onderzoeker (0,4fte)? Met grote belangstelling voor de thema’s klimaat, ecologie, duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid?

We zijn op zoek naar versterking van ons team dat werkt aan het ontwikkelen van een curriculum waarin de klimaatopgave volledig is geïntegreerd. Met dit curriculum moeten de studenten van de Academie van Bouwkunst voorbereid worden op de noodzakelijke transities in het ruimtelijk domein. Om die reden willen we een onderzoek uitvoeren (benchmark) naar de curricula van andere ontwerpopleidingen (nationaal en internationaal). Wie is waar mee bezig en op welke manier worden op andere onderwijsinstituten de urgente, met het klimaatcrisis samenhangende onderwerpen, in het onderwijs aangeboden.

Nieuwsgierig? Lees de volledige vacature hier.

Delen