KEYNOTE lezingen in Adyen als onderdeel van DAS Creative Producing

Gepubliceerd op

DDAS Creative Producing organiseert, in samenwerking met Adyen, O2Lab en het Prins Claus Fonds, maandelijks op de zondagochtend verschillende lezingen. Hierin onderzoeken wij verschillende actuele thema’s die en directe relatie hebben met het ondernemerschap in de kunst.Wij nodigen hiervoor een verscheidenheid aan sprekers uit. De laatste lezing voor de kerstvakantie had als onderwerp: Kunst, activisme en Internationale samenwerking. Op uitnodiging van het Prins Claus Fonds waren Sunday Obiajulu Ozegbe – alias VALU (uit Nigeria) en Faye Ndeye Penda - alias Mamy Victory (uit Senegal) met hun dansgezelschappen in Nederland. Moderator Dionne Verwey ging met hen en het publiek in gesprek over hoe zij hun activisme toepassen in hun muziek en performances en hoe zij hun internationale netwerk inzetten om hun verhaal te verspreiden.

Wil je dit ook een keer meemaken? Voor het komende half jaar staan er op de onderstaande data weer interessante gasten op het programma.

Zo 12 Februari: Kunst en Plurformiteit DAS Creative Producing alumnus Bas Broertjes is medeoprichter van Oxville Cinema. Samen met Oxville Cinema presenteren we een vertoning van de bijzondere documentaire ‘ White balls on Walls’ en gaan we aansluitend met de maker in gesprek. Meer weten? Mail ons via: dascreativeproducing@ahk.nl

Zo 12 Maart: Kunst en Politiek Met het oog op de verkiezingen, gaan we samen met onder andere Burgerberaad in gesprek over de relatie Politiek en Kunst.

Zo 16 April: Kunst en Samenleving. Deze keynote staat de museale wereld centraal en spreken we onder andere met Bogomir Doringer van het Next Museum in Amsterdam Noord

Zo 14 Mei:Kunst en Duurzaamheid. We sluiten onze reeks keynotes af samen met Climate Imaginaries at Sea, een samenwerking met DAS Research.

Alle lezingen hebben het overkoepelende thema Ondernemerschap in de Kunst.

Nieuwsgierig naar DAS Creative Producing?
Aansluitend aan alle keynote lezingen is het ook mogelijk om meer informatie over onze Masteropleiding te krijgen.

De lezingen vinden plaats op de zondagochtend, om 11.00 uur, Adyen, Rokin 49, Amsterdam Entree gratis, maar wel na aanmelding via dascreativeproducing@ahk.nl. Voor meer informatie: houd onze Social Media in de gaten:

Voor meer informatie: houd onze Social Media in de gaten:
https://www.instagram.com/dascreativeproducing/
https://www.facebook.com/atd.dascreativeproducing
https://www.linkedin.com/company/das-creative-producing/

 

 

Delen