Start nieuwe lessenreeks 'Wat is jouw verhaal?' in maart 2023

Gepubliceerd op

Leer een filmscenario schrijven voor een korte film

In maart 2023 starten we met een nieuwe editie van Wat is jouw verhaal?, een hybride lessenreeks voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar, waarin je leert hoe je van een idee of je eigen verhaal een filmscenario kan schrijven voor een korte film.

In zes online lessen leer je de theoretische basis van scenarioschrijven en aan de hand van instructievideo’s en opdrachten schrijf je elke les verder aan je scenario onder begeleiding van een mentor.

Daarnaast worden verschillende activiteiten op de Filmacademie georganiseerd. Het traject start met een rondleiding en uitleg op de academie en wordt afgesloten met een feedbacksessie, waarin professionals uit het werkveld feedback geven op je scenario.

Deelname aan 'Wat is jouw verhaal?' is gratis, maar we vragen je wel een korte motivatievideo in te sturen om aan dit traject mee te doen.

Meld je aan

Delen