Interview Theaterkrant met Carly Everaert

Gepubliceerd op

Voor de januari-editie van Theaterkrant Magazine sprak Marijn Lems met kostuumontwerper, onderzoeker, organiser en Prosceniumprijswinnaar Carly Everaert.
Carly Everaert is  Onderzoeker, Belichaamde Kennis in Theater en Dans  bij DAS Research en Docent bij de opleiding Scenografie aan de Academie voor Theater en Dans.

'De laatste tijd kan ik veel helderder zien waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt, en welke omstandigheden daarop van invloed waren. Dat wist ik vroeger allemaal niet, en dat was best kwetsbaar omdat ik me in mijn zoektocht soms erg eenzaam voelde. Het is met een persoonlijke strijd gepaard gegaan, het besef dat mijn ontwerpmethode daadwerkelijk iets bijdraagt aan het vakgebied en zelfs vastgeroeste systemen bevraagt.'

Lees hetartikel in Theaterkrant

Delen