(DIS)CONNECT: Een kunsteducatief evenement over alledaagse verbinding & vervreemding

Gepubliceerd op

Driekwart van de Nederlanders ervaart dat de polarisatie toeneemt. Ook de eenzaamheidscijfers groeien. Kan kunst mensen weer met elkaar te verbinden, of moet kunst juist confronteren, mensen wakker schudden en aan het denken zetten? (Dis)connect is de eindpresentatie van de module Teaching as artistic practice van de Master Kunsteducatie. Binnen het spanningsveld tussen kunst en educatie onderzochten studenten hun fascinatie voor sociale verbinding - in een tijd waarin verbinden niet meer vanzelfsprekend is.

Kom op 21 mei 2023 naar de expositie (Dis)connect en ontdek kunst- en educatieprojecten die verbinden of juist schuren. Vier tussen de selfies van intieme momenten, geborduurde boodschappenlijstjes en geregistreerde schaamte en irritatie door dat we allemaal anders zijn en met elkaar verbonden blijven. Luister naar interessante sprekers en volg workshops bij de artisteachers van morgen.

Lees meer en koop tickets hier

Delen