Lectoraat Sociale Rechtvaardigheid en Diversiteit in de Kunsten en Docent Dans presenteren podcast

Gepubliceerd op

Het Lectoraat Sociale Rechtvaardigheid en Diversiteit in de Kunsten en de opleiding Docent Dans presenteren de DD & IPT Podcast. Dit is dé podcast die de reis verkent van studenten en docenten van Docent Dans (DD) aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de Inclusivity Pathway Training (IPT).

De hele dansafdeling deed mee aan een onderzoeksproject met het lectoraat. Het doel was om meer te leren over de IPT en hoe het nuttig zou kunnen zijn voor hun beroep. Studenten, docenten en onderzoekers van het lectoraat en een onderzoeker van de Hogeschool van Amsterdam werkten en leerden samen. Het onderzoek werd financieel ondersteund door een subsidie van Centre of Expertise for Creative Innovation (COECI).

Door deze podcast te delen hopen we je te informeren over de IPT en over het plezier om samen te leren en ontdekken.

Meer informatie & DD & IPT podcast

Delen