Vacature: Medewerker Studiesecretariaat

Gepubliceerd op

Ben jij degene die helpt het hele administratieve proces van onze studenten van de dag van aanmelding tot aan het afstuderen te stroomlijnen? Met aantoonbare ervaring op het gebied van studenteninformatiesystemen en administratieve werkprocessen in de onderwijssector? Wij zijn op zoek naar een

Medewerker studiesecretariaat (0,8 - 1 fte)


Als medewerker studiesecretariaat zorg je voor een soepel en gestructureerd verloop van de studievoortgangsadministratie, van het moment dat studenten binnenkomen bij de academie tot aan het moment dat ze hun opleiding afronden en een diploma in ontvangst nemen. Zo ben je betrokken bij de toelatingen van de master, premaster en minor studenten en draag je zorg voor de studiepuntenadministratie.

Benieuwd? Lees hier de volledige vacature en reageer uiterlijk 11 juni!

Delen