Layzmina Emerencia genomineerd voor ECHO Award HBO

Gepubliceerd op

Student Layzmina Emerencia van de master Kunsteducatie behoort tot de finalisten van de ECHO Award 2023! Een uitzonderlijke prestatie, want de jury gaf aan dat zij een keuze moesten maken uit maar liefst 28 excellente kandidaten. Uiteindelijk zijn er drie studenten genomineerd in de categorie ECHO Award HBO.
 
Studenten die in aanmerking komen voor een ECHO Award zijn succesvolle studenten met een niet-westerse achtergrond die zich onderscheiden vanwege hun ondernemende instelling, organiserend vermogen, actieve maatschappelijke betrokkenheid en constructieve aanpak in uitdagingen gerelateerd aan uitsluiting. De ECHO Awards zijn een initiatief van ECHO Expertisecentrum Diversiteitsbeleid. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de ECHO Award uitreiking op 7 december in Amsterdam op het hoofdkantoor van Loyens & Loeff.

Bekijk hier het afstudeerprofiel van Layzmina.

Foto: Kim Krijnen

Delen