Bachelor Cultureel erfgoed hoog gewaardeerd in Keuzegids hbo 2024

Gepubliceerd op

De bacheloropleiding Cultureel erfgoed van de Reinwardt Academie heeft er een ster bijgekregen en scoort dit jaar 4 sterren. Dit is een mooi resultaat waar we trots op zijn. De keuzegids baseert zich op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE). We zijn blij dat een groot deel van de studenten via de NSE heeft laten weten tevreden te zijn over de studie. Samen zullen we blijven werken aan de continue verbetering van ons onderwijs.

 

Over de Keuzegids hbo 2024: De Keuzegids hbo 2024 is een consumentengids voor aankomend studenten die zich oriënteren op een bacheloropleiding. De gids biedt een compleet overzicht van alle hbo- en universitaire bachelors per vakgebied, met daarbij een kwaliteitsoordeel. De Keuzegids baseert zijn ranking op studentenoordelen, studierendementen en op het oordeel van een expertpanel. 

Delen