ECD Nieuwsflits Oktober

Ugne Laurinavičiai

Gepubliceerd op

In deze nieuwsflits:

Tijdens de Dans Dagen in Maastricht bij het Open Your Mind festival heeft onze alumn Sem Deliveyne een prijs gewonnen met een choreografie van Simon Bus.

Lees verder

Twee van onze ECD 4 studenten Ummi Renteria Wouters en Bryan Nurhakim zullen dansen in de voorstelling FUNK gemaakt door Christian Gueremachi. De voorstelling is te zien in Frascati van 15 t/m 18 november 2023. 

Lees verder

Onze ECD 4 studenten Amisha Kumra en Maira Horvath zijn samen met choreograaf Mario Lopes aan het werk aan een voorstelling in Sao Paolo, Brazilië.

Ugne Laurina Laurinavičiai is momenteel werkzaam bij het Dresden Frankfurt Dance Compagny en zij is samen met haar collega's een nieuwe productie genaamd "A La Carte" aan het opzetten. De voorstelling gaat op 15 november 2023 in premiere in Frankfurt. De voorstelling wordt in Frankfurt gespeeld van 15 t/m 19 november 2023 en 22 en 23 november 2023. Daarna wordt de voorstelling in Dresden van 8 t/m 10 december en van 13 t/m 17 december nog vertoont. Ugne: "It is really inspiring to work on this project as it is based on improvisation; intuition, timing and relation to others is the key. The biggest challenge is to keep it alive and not let it die as it is extremely physically tiring. I am really looking forward to performing it in the massive and history filled space like DEPO and Hellerau. And also, to have the audience to share this work with. I hope that the audience goes out touched and have their hearts just a bit more open."

Lees verder

Onze ECD4 student Pedro Afonso da Silva Sampaio Soares Machado gaat binnenkort met The Amsterdam Triplets - "De Val Van Hercules" in premiere! 

Lees verder

Lees het interview met Pedro over  "De Val Van Hercules"

ECD kernteam lid en docent Liat Waysbort is pas in premiere gegaan met de voorstelling "My life in Excel", gemaakt in samenwerking met Bitter sweet Dance.

Lees verder

ECD kernteam lid en docent Zino Schat is ook onlangs in premiere gegaan met zijn voorstelling "Eroica" in Korzo.

Lees verder

Mario Lopes

Pedro Afonso da Silva Sampaio Soares Machado - De Val van Hercules

My life in Excel

Delen