NMO-alumnus Chloe Rooke maakt haar debuut in uitverkocht Concertgebouw

Gepubliceerd op

Op 15 oktober dirigeerde Chloe Rooke het Radio Filharmonisch Orkest in een uitverkocht Concertgebouw Amsterdam in een programma met muziek van Beethoven en Mendelssohn. Eerder die week leidde zij hetzelfde orkest tijdens het AVROTROS Vrijdagconcert én het Pieces of Tomorrow Concert in TivoliVredenburg.

Chloe Rooke studeerde in 2022 af aan de Nationale Master Orkestdirectie. Sindsdien gaat haar carrière als een speer. In de eerste maanden van het seizoen 2023-2024 dirigeert ze niet alleen het Radio Filharmonisch Orkest, maar leidt ze ook het Residentie Orkest, het Orkest van de Achttiende Eeuw, London Sinfonietta en Orchestre National de Lille.

Video van Chloe met het Residentie Orkest

Meer over de Nationale Master Orkestdirectie

Delen