AHK Research Café: New Policy Developments and Funding Chances for the art-based research(ers)!

Gepubliceerd op

Wat is er nieuw in de financiering voor kunstgericht onderzoek? Wat zijn de ontwikkelingen die de Raad voor Cultuur momenteel verkent met betrekking tot het kunstgericht onderzoek voor het Cultuurplan voor de toekomst? Hoe kun je de nieuwe KIA (Kennis en Innovatie Agenda: Maatschappelijk Verdienvermogen) en de nieuwe KEMs (Key Enabling Methodologies: Artistieke Methodologie en Democratie en Verantwoordelijkheid) begrijpen en wat ze voor ons betekenen? Wat is belangrijk rond de nieuwe KIEM MV oproep? Waar gaat de nieuwe EU Call (EU Pilot Network Development) over: netwerkactiviteiten of een gezamenlijk onderzoek? Hoe staat het met het nieuwe programma/de nieuwe oproep van De Kunstroute

Wil je hier meer over weten? Kom dan naar het komende Research Café over New Policy Developments and Funding Chances for the art-based research(ers)! We zijn heel blij dat we twee gasten van SIA kunnen verwelkomen:

  • Thomas Kelderman, programmamanager Maatschappelijk Verdienvermogen, National Science Agenda en Towards Europe. Thomas zal ingaan op het nieuwe KIA, nieuwe KEMs en de nieuwe Call: KIEM MV (Maatschappelijk Verdienvermogen, die een dezer dagen wordt geopend), evenals het vervolg op de EU Pilot, die naar verwachting in januari wordt geopend.
  • Hanneke Jansen, programmamanager L.INT zal de nieuwe – gewijzigde! – L.INT Call (wordt binnenkort gepubliceerd) 


(Met mogelijk nog een Mystery Guest) 

Thomas en Hanneke zullen de onderwerpen kort presenteren en de overige tijd zullen ze jullie vragen beantwoorden (we raden aan de Call's en de nieuwe KEM's en KIA's van tevoren lezen) 

We zien jullie graag op dinsdag 21 november in de Academie voor Theater en Dans (ATD), zaal 701 (7e verdieping) van 16:00 tot 17:30 (met koffie en thee vanaf 15:30, gevolgd door een alcoholvrije borrel). 

Laat het ons weten via researchcentre@ahk.nl als je komt (in verband met de catering). 

Het volgende Research Café staat gepland op dinsdag 19 december, Locatie: AHK Culture Club, en het thema is: Terugblik 2023, vooruitblik 2024 - Reflectie en nieuwe ontwikkelingen (presentaties door het Research Centre en mensen met coole nieuwe projecten) bekijk hier onze agenda
 

Delen