Kom naar de Erfgoedarena op 15 november: Podiumkunsterfgoed

Gepubliceerd op

Elk jaar touren weer nieuwe prachtige voorstellingen door Nederland. Met hun werk delen theatermakers, choreografen en musici hun verhalen, werpen ze een kritische blik op de wereld en creëren ze ruimte voor verschillende perspectieven en het kennismaken met een ander. Maar wat gebeurt er met een voorstelling wanneer deze voorbij is? Hoe kunnen makers en het publiek zich verhouden tot de makers en voorstellingen die hen voorgingen? Hoe kan, moet en mag het theater het archief in?

Tijdens de Erfgoedarena op 15 november gaan we samen met professionals in gesprek over podiumkunsterfgoed. Welke producties maar vooral welke makers zien we terug in de archieven? Hoe inclusief is dit stukje erfgoed? En ook kijken we naar de rol van de erfgoedprofessional in deze sector.

Meer info of je aanmelden? https://www.reinwardt.ahk.nl/actueel/erfgoedarena/podiumkunsterfgoed/

 

Delen