Nieuwe cursus development voor de culturele sector

Gepubliceerd op

Co-docenten Marlous van Gastel (Reinwardt Academie) en Jimmy-Pierre de Graaf (alumnus DAS Master Creative Producing) nodigen je uit om deel te nemen aan de nieuwe ‘Cursus Development: een nieuwe strategie’ van het Heritage Lab.


Het programma gaat uit van de gedachte dat het toekomstbestendig maken van het cultureel landschap verder gaat dan fondsenwerving alleen. De kunst van het verbinden en onderhouden van (zakelijke) relaties op basis van gemeenschappelijke waarden biedt nieuwe perspectieven. Het cursusprogramma richt zich op professionals vanuit een zakelijke en/of creatieve achtergrond zoals functies binnen o.a. fondsenwerving, relatiebeheer, partnerships, marketeer development, business development en professionals die werken als zakelijk leider.

“Met de juiste development-mindset kun je het verschil maken tussen dromen en werkelijkheid.” Marlous van Gastel

“Ik wil een bijdrage leveren aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving waarin we als peer tot peer-gemeenschap een nieuwe beweging in gang zetten.” Jimmy-Pierre de Graaf

De cursus begint 8 februari. Aanmelden kan tot en met 17 december.

Meer weten? Kijk hier: www.reinwardt.ahk.nl/heritage-lab/cursus-development-een-nieuwe-strategie/

Delen