Nieuwsflits ECD November 2024

fotograaf Jodi Gilbert: Martina Novak

Gepubliceerd op

Lees hier de nieuwsflits van november van de opleiding Expanded Contemporary Dance (ECD):

 • 809 is een evenement en een platform gecreeërd door AHK studenten die zijn toegewijd aan het cultiveren van verbinding, het initiëren van samenwerking en het uitbreiden van het netwerk van opkomende creatievelingen. Na een succesvol debuut in juni 2023 hebben we vol passie gewerkt aan de voorbereiding van de volgende editie die gepland staat op 25 november in het gebouw van de ATD. Dit evenement biedt een diverse en dynamische ervaring in meerdere ruimtes, elk gedefinieerd door zijn unieke gebeurtenissen. De 'Jam room,' de 'Experimental room,' de 'Exhibition room,' en de 'Chill room.' Doe mee, laten we verbinden!
  > Zorg ervoor dat je jouw plek reserveert via deze link
   
 • ECD docent Jodi Gilbert zal op 24 november aanstaande optreden in het Ramses Shaffy Huis in Amsterdam met het Rara Avis trio bestaande uit Jodi Gilbert met stem, Albert van Veenendaal op de piano en Tineke de Jong op de viool. Op 30 december gaat Jodi samen met All Ellington optreden in het Bimhuis in Amsterdam. All Ellington combineert bekende en minder bekende Ellington composities met opmerkelijke improvisaties en solo's.
  > Ga naar de website voor meer informatie.

   

 • ECD4 student Bryan Nurhakim werkt samen met ECD student Ummi Renteria Wouters bij Christian Guerematchi. We hebben Bryan een aantal vragen gesteld.
  > Lees het interview
Delen