Studeren aan de Nationale Balletacademie? Meld je aan!

Gepubliceerd op

De komende maanden houden wij weer audities in diverse Nederlandse steden en ook in het buitenland scouten we actief. Dus wil jij aan de Nationale Balletacademie studeren, of ken je iemand die dit graag zou willen, meld je dan aan voor of attendeer een ander op onze audities!

Leerlingen van groep 6 en 7 van de basisschool kunnen in de eerste maanden van 2024 auditeren voor NBA 1 of 2 in Amsterdam, Helmond, Apeldoorn en Utrecht. Verder vinden er in ons nieuwe gebouw audities plaats voor kinderen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar en voor toekomstige hbo-studenten (de inschrijving voor beide is inmiddels helaas gesloten). Wel scouten we van 6 t/m 10 december nog tijdens de Youth America Grand Prix-semifinales in Barcelona, in januari tijdens de D&D Masterclasses in Zuid-Korea en Japan, in februari tijdens de Prix de Lausanne en in april tijdens de Youth America Grand Prix-finale in New York en tijdens de International Talent Award-competitie in Italië.

Voor de allerjongsten

Voor de allerjongste dansertjes (nu in groep 4 of 5 van de basisschool) volgen er in juni audities in Amsterdam en Groningen voor de zogeheten Pre-NBA. Kinderen die aangenomen worden volgen op de zaterdagen (en voor Pre-NBA 2 ook op de woensdagen) diverse lessen en kunnen daarin op een speelse en ontspannen wijze kennismaken met de Nationale Balletacademie.

Zie voor verdere info:

Delen